МВР: Спречен терористички акт на територијата на нашата држава од страна на радикални структури на ИСИС.

Полицијата спроведе оперативно-тактички мерки и претреси на неколку локации поврзани со потенцијални планови и намери за извршување на терористички акт

Read more

„Дурмо турс“ сам на себе си вршел технички преглед – двете фирми со ист сопственик

Исправноста на автобусите на туристичката агенција „Дурмо турс“ се проверувала во фирмата „АМЗ Гостивар“, која има ист сопственик. МВР за

Read more

Антикорупциска отвори 18 предмети за вработувања на роднини на функционери и пратеници од власта

Антикорупциска отвори 18 предмети за вработувања на роднини на функционери и пратеници од власта. Секој од предметите е отворен по

Read more

В недела започнува пролетниот дел од Прва МФЛ, в.д. претседателот на ФФМ, Муамед Сејдини им посака успех на клубовите

В недела, 17. февруари, започнува вториот дел од македонската Прва фудбалска лига. Натпреварите започнуваат од 14:00 часот, а двојките за

Read more

Наркоман уби 100-годишна старица која го преживеала Холокаустот: Тоа што го рекла пред смртта, за многумина е незамисливо

Зофија Качан тргнала наутро во црква во англиски Дерби, по што била нападната од зависникот од хероин, Артур Васкиевич. Тој

Read more
Translate »