Вечерашниве протести од Собранието се префрлија пред резиденцијата на Иванов

Демонстрантите вечерва со патриотски песни, знамиња и пораки протестираа против промената на името пред Собранието,а  потоа се  упатија кон резиденцијата на

Read more
Translate »