Хотел Арка под окупација, не бркаат оти сме последна македонска фамилија која оперира во Старата чаршија

  Персоналот и гостите на реномираниот хотел Арка денеска беа соочени со невиден терор. Сведочат дека група хулигани, најмени од

Read more

Кривична пријава против Стевчо Јакимовски за „бесправно градење“

Kривична пријава за „бесправно градење“ против  поранешниот градоначалник на општина Карпош Стевчо Јакимовски поднесе Управата за финансиска полиција. Управата за

Read more

Луксузот на Тома Николиќ: Мислевме дека ќе му биде срам, ама тој и натаму си живее во државната вила

Поранешниот српски претседател Томислав Николиќ и по речиси една и пол година од заминувањето од функцијата шеф на државата одбива

Read more
Translate »