Влатко Смилески, директор на Орифлеим Македонија: „Заедништвото, духот и страста за брендот, и пред сѐ за луѓето, се проткаени во сѐ што правиме.“

  “Македонските жени се негувани, но и прагматични. Секогаш внимателни во изборот на козметика, лојални и со јасен фокус да

Read more
Translate »