Британски отровен подарок за Македонија-Сторија на “Гардијан” која објаснува од каде e загадувањето во Скопје

Владата на Велика Британија и обезбедила Македонија инсенератор (печка за согорување на медицинскиот отпад) за согорување на отпадот кој би

Read more

Писмото на оваа девојка сите мораме да го прочитаме- Имам 27 години , го сакам животот, не сакам да заминам од овој свет!

27-годишната Холи Бучер почина од рак на коските, а  нејзиното семејство го објави нејзиното проштално писмо на Фејсбук,  само неколку

Read more

Инцидентот со скршениот череп на 7 годишното дете во ОУ „11 Октомври“ во Скопје се уште не е расчистен

Седумгодишно девојче е повредено откако врз нејзината глава паднала метална шипка од фискултурна опрема во спортската сала од училиштето „11.

Read more