Британец на бездомник му ја дал картичката и пин кодот: После неколку минути му вратил сè, а еве и колку пари подигнал!

Дали би му ја дале својата платежна картичка со пин кодот на некој бездомник? Најголемиот дел најверојатно нема, но сепак

Read more

“Бев скршена кога дознав дека моето дете има Даунов синдром, но сега напишав рецензија дека дополнителните хромозоми се неверојатни – екстра слатко и извонредно бебе”

Американката Џесика Еган (31) од Солт Лејк Сити, Јута и нејзиниот сопруг биле воодушевени кога дознале дека е бремена после

Read more
Translate »