Снимал риби, кога се појавил огромен кит и го проголтал! Само нозете му ѕиркале, а тоа што го доживеал ќе го памети целиот живот

Toa што го доживеал Јужноафриканецот Рајан Шимпф во текот на нуркањето е слично со библиската приказна за Јона. Имено, Рајнер

Read more

“Мојата мила сопруга, синот и ќерката утрово загинаа на летот”: Словачки пратеник го изгубил целото семејство, неговата порака ќе ви го скрши срцето

Со длабока тага објавувам дека мојата драга сопруга Бланка, синот Мартин и ќерката Мишел, утрово загинаа. Антон Хрнко, словачки пратеник,

Read more
Translate »