Голем удар за Мадуро: Американците воведоа нови санкции, Гуаидо го превзеде конзулатот во Њујорк

Соединетите Американски Држави воведоа санкции на Банката за економски и социјален развој на Венецуела, потврдија од Министерството за финансии на

Read more

МТСП: Мерката „трето дете“ не дава резултати, трошоците на државата растат, а наталитетот опаѓа

Министерството за труд и социјална политика смета дека мерката за додадок за трето дете не ги дава посакуваните резултати во

Read more

Пендаровски: Македонија се врати на вистинската патека на европеизација и демократизација

После подолг временски период, Македонија се врати на вистинската патека на европеизација и демократизација, знаете дека долги години бевме заробена

Read more

Плацот кај „Имес“ со помош на Стевчо Јакимовски купен за 11 илјади, а продаден за 600 илјади евра

На 2 ноември 2017 година „Макфакс“ ја отвори аферата за продажбата на земјиштето кое се наоѓа во близина на поранешниот

Read more
Translate »