13 годишно девојче од домот “25 Mај”абортирало, неколку пати било силувано

Тринаесетгодишна ромска девојка вчера морало да абортира бидејќи забременила по сексуалното малтретирање на кое била изложена како штитеничка на државната

Read more

Член на Судскиот совет бара на седница да се дискутира за новинар кој ги нарекол судиите џелати и криминалци

Владо Богдановски, член на Судскиот совет, бара Советот да дискутира на седница за дебатни телевизиски емисии и за новинарски написи

Read more