Макпрогрес Виница е првата македонска компанија која ќе произведува на соларна енергија

Познатата македонска прехранбена компанија Макпрогрес Виница продолжува да биде пионер во поддршката на националната економија, иновативните технологии и општествената одговорност.

Read more

Макпрогрес Виница неуморни ги следи трeндовите во индустријата со учество на бизнис настани дома и во регионот

Претставници на Макпрогрес, вработени технолози во компанијата, се претставија на првата конференција наречена Biscuit People, што се одржа во Ровињ,

Read more
Translate »