Неквалитетни гуми и лошо возење — ризик не само по Вашиот живот, туку и на останатите во сообраќајот

Често се заборава дека гумата е единствениот контакт со патот.  Разбирливо е дека нејзиниот квалитет и исправност имаат пресудно влијание

Read more

Поранешна началничка на УБК, што ги бришела трагите од прислушкувањето, работи во ОНЕ.ВИП

Елена Џиланова поранешна началничка на Единица за телекомуникации при Одделот за оперативно техничка поддршка на операции во Управата за безбедност

Read more

Под истрага се пеачката Јелена Карлеуша и македонската надри- лекарка Слаѓана Велков

Српското јавно обвинителство започнало истрага против десетици лица кои што се истражуваат за предизвикување паника и ширење дезинформации за ефектот

Read more