Зоран Кардула-Во чест на југословенскиот дизајн!

Графичкиот дизајнер и општествено активен интелектуалец, Зоран Кардула ја најави својата седма серија на дизајни и редизајни со мотив од

Read more

Инспирирани од природата, Васил Филипов со Flower City изработуваат “зелени sидови” кои красат многу ентериери.

Да се донесе природата во затворен простор и со тоа дополнително да внесете живост, радост и позитивна енергија е навистина

Read more

Орифлеим е компанија која им помага на луѓето да изгледаат, да се чувствуваат и да живеат подобро – Билјана Демерџиева, Независен Орифлеим Директор –

Билјана е веќе 20 години дел од оваа интернационална компанија, која на големо наше задоволство одговори на неколку наши прашања.

Read more
Translate »