Уникатни рачно изработени филиграни кои ја разгалуваат вашата душа!

Дијана Тодоровски продолжува да воодушевува на Фејсбук со прекрасните филигрански форми на накит. Нејзините изработки предизвикуваат восхит на Фејсбук што

Read more
Translate »