Монтажни куќи- брз и економичен начин да се дојде до современ дом!

  Монтажните куќи се се повеќе популарни, истите се создаваат така што прво се изработуваат составните делови (дрвените панели), кои

Read more

Huawei ги претстави HUAWEI P20 и HUAWEI P20 Pro – чекор напред во комбинирање на технологијата и уметноста, за напредна мобилна фотографија

Париз – 27 март 2018 година – Huawei Consumer Business Group, денес во париската изложбена сала “Grand Palais”, ги претстави

Read more

Неверојано! Апликација која може да открие салмонела и други бактерии во храната

Неверојатно! Брзото и непосредно детектирање на опасни бактерии во храната од типот на ешерихија коли и салмонела кои предизвикуваат труење

Read more
Translate »