Производите на Млекара Здравје освоија 5 Golden Stars за квалитет и вкус на реномиран интернационален кулинарски натпревар

12 јуни 2018 Брисел. Голем интернационален успех на македонската компанија Млекара Здравје. Добиено е престижно признание Superior Taste Award со

Read more

Македонски брендови кои имаат голема перспектива-Кристина Камчева Стојческа, претприемач и креатор на брендови

Кога на патување во странство, сосем случајно на место на продажба ќе сретнете македонски производ неминовно е да ве облеа

Read more

проф. д-р Зоран Шапуриќ: Потребна е поголема соработка меѓу мултинационалните компании и домашните мали и средни претпријатија

Денес, министерот без ресор задолжен за регулатива за подобрување инвестициска клима за домашни претпријатија проф. д-р Зоран Шапуриќ присуствуваше на

Read more

Македонската компанија за здрава храна Виталиа учествува на Меѓународниот Трговски Саем во Амстердам – PLMA

Македонската компанија за производство на здрава храна – Виталиа учествува на меѓународниот Трговски Саем “World of Private Label” во Амстердам.

Read more

DHL во Македонија – 25 години лидер на пазарот на експресната достава на пратки и логистика

DHL Македонија годинава одбележува 25 години постоење во земјава со претставување на досегашните успеси и достигнувања, како и презентирање на

Read more

Шведските принципи на работа функционираат и во Македонија – Вукица Марковска – Божиновска, Сениор Златен Директор во Орифлеим

  Вукица Марковска – Божиновска е дел од тимот на Лидери и бизнис партнери на шведската компанија за природна козметика

Read more
Translate »