Една слика нацртана од двајца автори -Еми и Стојче Тоциновски сликаат прекрасни уметнички дела

Емилија и Стојче Тоциновски се наши реномирани академски сликари, сопружници, кои покрај тоа што заедно ги совладуваат сите животни предизвици,

Read more