Онлајн изложба на Горан Боев- сликар кој последнава деценија остави длабока трага на македонската ликовна сцена

Со цел достапност на уметноста за целата јавност, нејзино презентирање не само пред ограничен круг на публика, а во духот

Read more

Како комуникациската технологија им го олесни животот на група граѓани интолерантни на лактоза!

Овие луѓе ја користат комуникациската технологија за да си го олеснат својот живот или животот на децата. Производители и дистрибутери,

Read more

Интервју, Misanthrope: АНДЕРФЕСТ е втор фестивал на кој ќе учествуваме, а со голема желба и труд го работиме нашиот албум

Misanthrope е thrash-death metal бенд, формиран во 2016 година од Антон Китос и Андреј Петровски, кои први го добија стимулот

Read more
Translate »