Топ 10 ликови од ТВ сериите, кои изминативе 10 години ги гледавме на МаxTV

Телевизијата  е несомнено еден од најголемите пронајдоци на човештвото досега. Со сите свои нијанси, овој мас-медиум нѐ маѓепсува, информира, скандализира

Read more

Underfest – Прогресивен, мултимедијален фестивал кој ги обединува музиката и уметноста

Скопје добива нов урбан фестивал –  Undefest фестивал. Прогресивен, мултимедијален фестивал кој ги обединува музиката и уметноста и нуди тридневно

Read more

Песни од македонските продуценти Емил Хаџи-Панзов и Кирил Џајковски, дел од најпопуларната музичка игра во светот, Beat Fever – Music Planet

Најпопуларната музичка мобилна игра во светот, Beat Fever – Music Planet, од неодамна содржи по две песни од македонските продуценти

Read more
Translate »