Една слика нацртана од двајца автори -Еми и Стојче Тоциновски сликаат прекрасни уметнички дела

Емилија и Стојче Тоциновски се наши реномирани академски сликари, сопружници, кои покрај тоа што заедно ги совладуваат сите животни предизвици,

Read more

Селина Тонкин, Австралијанка од Македонија-Животен тренер кој ве учи како да го победите стресот и стекнете самодоверба

  Во Македонија ме знаат како Василка, раскажува Селина Тонкин,  која со децени живее и работи во Австралија. Татко ми

Read more
Translate »