Видео: Адвокат направи инцидент во ресторан, му пречело дека келнерките меѓу себе зборувале шпански

Американец  направи инцидент во ресторан во Њујорг откако случнаал дека келнерките не зборуваат англиски. Твитер заедницата веднаш го идентификува човекот

Read more
Translate »