Најголемиот дел од граѓаните на Р. Македонија имаат став за референдумот

На  веб -страна на Радар.мк одговорија 1 230 испитаници Најголем процент од анкетираните одговорија 76,36 % дека се информирани за

Read more

Тошо Малерот од Австралија: Ми недостасуваат ВМРО и СДСМ

 Васко Тодоров од една голема географска дистанца, зборува за Македонија, неговата незаборавна дестинација за порталот ,,Точка..ви пренесуваме дел од интервјуто

Read more

Македонски Телеком го изведе првото 5G демо во Македонија

Измерена брзина на мобилната мрежа за над четири пати поголема од 4G брзините Телеком се подготвува за комерцијалниот старт на

Read more

Фото: Винаријата ,,Бовин,, прослави  јубилеј 20 години  

  ,,Бовин,, првата приватна винарија во Македонија, од која започна трендот на поголем извоз на флаширани македонски вина, како и развојот на

Read more

Винарија Бовин-20 години перфекционизам во производството на вино

Винаријата Бовин од Неготино, слави две децении постoење. 20 години напорна работа, со фокус на квалитет, а не на квантитет,

Read more
Translate »