ESCAPE Собите–една од најпопуларните интерактивни игри во светот, добива оригинална македонска верзија, достапна од неодамна и во Скопје

Escape собите ја задоволуваат човечката желба за социјални и физички игри, а исто така обезбедуваат интелектуална стимулација и возбуда.  

Read more
Translate »