После огласувањето на Никола Груевски на Фејсбук, Твитер заедницата “експлодираше”!

Откако поранешниот премиер на Република Македонија, Никола Груевски се огласи на својот Фејсбук профил дека моментално се наоѓа во Унгарија,

Read more
Translate »