Алармантно-Зошто на децата треба да им се ограничи времето со електронски уреди!

Во последно време, иако има исклучоци, сепак на повеќето млади родители им е полесно да им дадат телефон на децата,

Read more

Кловнот Заги: 10 години дипломата ми стои во фиока, а во градинките воспитувачките се како “супермени” една на 30 деца

Во  пелагонискиот регион нема кој не слушнал за кловнот Заги. Зад маската на овој популарен кловн се крие неверојатна жена,

Read more

Мирјана Трпческа: ТВ емисијата “Само вистина” понуди можност да се зборува за вистината во време кога разно- разни луѓе на социјалните мрежи едвај чекаат да ве “расчеречат”

Контактната емисија “Само вистина” која оди на ТВ Канал 5, е еден од најгледаните ТВ програми во македонскиот етер. Во

Read more

Асертивност: Клуч до рамноправна и љубезна комуникација-психолог Драгана Батиќ

Сетолете Тотал како вистински борец за добрата комуникација направи кус разговор со психологот Драгана Батиќ а Дали некогаш сте помислиле

Read more
Translate »