Ако лифтот до успехот е расипан, секогаш постојат скалите – Филип Поповски, генерален секретар на Фудбалскиот сојуз на Македонија

Градиме прв тренинг центар во Европа кој ќе има алтернативен начин на загревање. Веќе правиме посети на училиштата за да

Read more

Како е да се студира во Русија- Анастасија Тодоровска, студент по медицина во С.Петербург

Анастасија Тодоровска е студентка на медицинскиот факултет на Санкт-Петербуршкиот државен универзитет.Татко и е Македонец , а мајката Русинка.  Средно медицинско

Read more

Ида Протугер за животот во Виена: Менаџери на видни позиции лежат на пешкири, без потреба од луксузирање

  Ида Протугер-Вељковиќ е психолог по образование, а новинар по професија. Сопруга и мајка на три деца. Ида е позната

Read more