Доктор Јанева: Загадениот воздух „убива“ повеќе од сидата, туберкулозата и маларијата заедно

Несомнено е дека загадениот воздух е најголемиот предизвикувач на рана смрт, и според Светската здравствена организација (СЗО) во светот умираат

Read more

Линданот од ОХИС сврзан со ПМ 10 е еднакво на масовно труење

Греењето од домаќинствата, возилата, изгубеното зеленило, непланските градби и работата на фабриките репризно се дискутираат низ јавноста секоја зима кога

Read more
Translate »