Директорот за Национални асоцијации, Зоран Лаковиќ ја истакна улогата на УЕФА на Генаралното Собрание на ФФМ

Директорот за Национални асоцијации на УЕФА, Зоран Лаковиќ со официјален допис до ФФМ ја искажа поддршката на УЕФА во однос

Read more
Translate »