Ѕанакопулос: Грција има меѓународна обврска да го ратификува Договорот од Преспа

Грција ќе го ратификува Договорот од Преспа, почитувајќи го својот партнер, но и своите меѓународни обврски, вели портпаролот на грчката

Read more

Најголемиот дел од граѓаните на Р. Македонија имаат став за референдумот

На  веб -страна на Радар.мк одговорија 1 230 испитаници Најголем процент од анкетираните одговорија 76,36 % дека се информирани за

Read more

Искористени пелени и шишиња урина била причината поради која беше евакуирана зградата во Аеродром

Евакуацијата на зградата во Аеродром била поради нехигиена. Дел од присутните лица пред зградата од каде беа евакуирани изјавија дека

Read more
Translate »