Попова: Дали Шилегов коцката по која газеа партизаните во ослободено Скопје си ја нареди во вилата во Маврово?

Петре Шилегов наместо да гради во Скопје, гради во Маврово, но за свои приватни потреби. Додека во Скопје една година

Read more

Орифлеим е компанија која им помага на луѓето да изгледаат, да се чувствуваат и да живеат подобро – Билјана Демерџиева, Независен Орифлеим Директор –

Билјана е веќе 20 години дел од оваа интернационална компанија, која на големо наше задоволство одговори на неколку наши прашања.

Read more

Минчо Јорданов: Му дадов 5.000 евра на Зоран Божиновски, а тој ме обвини дека во “Ремедика” се врши трговија со органи!

Бизнисменот Минчо Јорданов во моментот сведочи на судското рочиште за случајот “Шпион”, во Кривичниот суд. Тој според обвинителниот акт е

Read more

Искористени пелени и шишиња урина била причината поради која беше евакуирана зградата во Аеродром

Евакуацијата на зградата во Аеродром била поради нехигиена. Дел од присутните лица пред зградата од каде беа евакуирани изјавија дека

Read more
Translate »