Неверојано! Апликација која може да открие салмонела и други бактерии во храната

Неверојатно! Брзото и непосредно детектирање на опасни бактерии во храната од типот на ешерихија коли и салмонела кои предизвикуваат труење

Read more

Тригодишно девојче замрзнало во двор на градинката, откако воспитувачката ја заборавила надвор

Ужасен настан ја потересе Русија.Тригодишно девојче било пронајдено мртво во дворот од градинката која ја посетувало во Москва. Девојчето замрзнало,

Read more