4 работни дена и 3 дена одмор – вака ќе изгледа работната седмица во компанија во Нов Зеланд

Одговорните во оваа компанија на уникатен начин ја подобриле продуктивноста на вработените и наедно ги направила позадоволни. Во компанијата што

Read more

Руско МНР: Гласачите бојкотираа решенија наметнати од надвор

Резултатот од референдумот во Македонија покажува дека гласачите одлучија да бојкотираат решенија наметнати од надвор, соопшти руското Министерство за надворешни

Read more

Нобеловата награда за медицина ја добија двајца научници за лекување на смртоносен рак на кожа

Двајцата научници кои открија нов треман во борбата против ракот користејќи го имунолошкиот систем, ја добија Нобеловата награ за медицина

Read more

Вие сте лажни новинари! Им се обрати претседателот на Украина на руските новинари, и по грешка влезе кај руската делегација

Украинскиот претседател Петро Порошенко се најде во многу незгодна ситуација кога случајно влезе во собата на „најголемиот непријател“ – руската

Read more
Translate »