Прекрасно музичко остварување на “Винил Бандитс”, песната “Сенка” со видео запис

Текстот е на вокалистот Александар Бошкоски, а музиката и аранжманот е на бендот кој го сочинуваат Илија Чакароски (гитара), Александар

Read more

Поранешниот министер за надворешни работи на Британија ,,полуде,, по младата лекарка

Поранешниот британски министер за надворешни работи Борис Џонсон, наводно е заљубен во 30-годишната докторка Кери Еплс Сајмондс. Првите приказни за

Read more
Translate »