Ума Турман сообраќајната несреќа ја објави на Инстаграм: Тарантино не сакаше да најми каскадерка, со мене се однесуваше брутално

Откако актерката Ума Турман го обвини режисерот Квентин Тарантино, тој одлучи да одговори. Тарантино го жали тешкиот инцидент со неа

Read more
Translate »