Невидена измама: Електричната бандера близу Благоевград во Бугарија, е пријавена како адреса на илјадници Македонци со бугарско државјанство

Електричната бандера која се наоѓа во селото близу Благоевград во Бугарија, е пријавена како адреса на дом на илјадници Македонци

Read more

Која е причината за сообраќајната несреќа во која македонски автобус излета од патот кај Лесковац

Неприлагодена брзина кон условите на патот, најверојатно е причината за сообраќајната несреќа на патот Лесковац-Ниш во која македонски автобус излета

Read more

Александар Вучиќ ја “дига” војската во Србија

Српската државна телевизија соопшти дека претседателот Александар Вучиќ ги посетил српски војници , откако тензиите се зголемиле поради формирањето на новата армија

Read more
Translate »