„Макпрогрес“ ја ребрендираше Дониа, со ново лого и нови подобрени рецептури за традиционални деликатеси

На свечен настан, минатата недела, Макпрогрес официјално го претстави преземањето и ребрендирањето на Дониа, поранешна кондиторска компанија од Прилеп,  со

Read more
Translate »