Еве како изгледа маникир од 30 000 долари!

loading...

“Azature Black Diamond Nail Lacquer”  е лак со чисти дијаманти, а 3 000 долари чини лакирањето на еден нокт. Едно шишенце од овој лак содржи дијаманти тешки 263 карати. Тие што сакаат сами да се лакираат можат да купат цело шишенце од овој луксузен лак по цена од 250 000 долари. Се разбира дека со овие пари може да купите и стан или автомобил, но ако веќе ги имате, зошто да не си купите ваков лак, се вели во рекламата на козметичката  компанија. Па, повелете!

Translate »