Проблеми на Фејсбук -Од непознати причини “падна”мрежата!

loading...

Милиони корисници вечерва околу 19 часот имаа проблеми со пријавување, постирање и споделување на материјалите на Фејсбук. Најголемата социјална мрежа на интернет не објави која е причината за дефектот. Некои медиуми пренесуваат дека и на Инстаграм се случил истиот дефект.

 

Translate »