Грчките магариња се инаетливи, ама и за тоа има лек(Видео)

loading...

Инает магарешки, не се вика бадијала.  Такво е и ова грчко магаре.  Дај му да заврши работа и тоа нема да сака ни да мрдне. Моли го, тепај го… ништо. Но, како што ќе видите во видеото, и тоа може да се реши, ама треба тактика.  Само да ве  предупредиме, секоја поврзаност со актуелните настани, е ненамерна.

 

 

 

Translate »