Меланија Трамп во реклама од 2005-та се претвора во патка(видео)

loading...

Црно-белиот спот од 30 секунди се одвива во лабораторијата на двајца луди научници.  Снимен е за компанијата Афлак. На едниот кревет лежи Меланија , а на другиот патка, официјалната маскота на фирмата. Научниците сакаат патката да го добие сексапилниот глас на Меланија за  да му ги престават на светот бенефитите на компанијата , а тоа даима сексуална привлечност. Но, експериментот очигледно не успева , бидејќи Меланија почнува да се претвора во патка. Рекламата е снимена уште во 2005-тата, а како што гледате првата дама многу еволуирала од  тоа време.

Трамп за време на неодамнешната посета на оваа компанија, самиот ги потсети челните луѓе дека неговата жена глумела во нивна реклама.

 

Translate »