Слатко бебенце “хистерично”се смее

loading...

Општо е познато дека кучињата ги сакаат децата, кучето на видеото јаде пуканки, а слаткото бебенце хистерично се смее. Татко го храни кучето во семејниот дом, а девојчето ,,зајдува,, од смеење.

Translate »