Дејвид Бекам со семејството на ревија во Њујорк

loading...

Дејвид Бекам веќе неколку дена престојува во Њујорк заедно со децата, по повод ревијата на неговата сопруга Викторија.

На ревијата поранешниот фудбалер седеше во првиот ред  со 15-годишниот Ромео, 12-годишниот Круз и 6-годишната Харпер. Додека траеше аплаузот по презентирањето на колекцијата есен/зима 2018, Викторија со бакнежи ги поздрави своите најважни гости.

БекамБекамБекамБекамБекамБекамБекамБекамБекамБекамБекамБекамБекамБекамБекамБекамБекамБекам

Папараците го сликаа Дејвид со трите деца  и на аеродромот во Њујорк, а ќерката Харпер со браќата беа фотографирани додека се забавуваа на лизгалиште.

БекамБекамБекамБекамБекамБекамБекамБекамБекамБекамБекамБекам

Translate »