Меган Маркл со карирано палто во Шкотска

loading...

Актерката Меган Маркл и принцот Хари имаа прекрасен пречек во Единбург, Шкотска.

Кралскиот пар, кој ќе стапи во брак во мај, ја искористи можноста да поразговара со неколку од многуте обожаватели пред Единбуршкиот замок.

Меган Маркл и принцот ХариМеган Маркл и принцот Хари

36-годишната поранешна актерка беше облечена во карирано палто од Burberry и црни панталони и ролка.

Меган Маркл и принцот ХариМеган Маркл и принцот ХариМеган Маркл и принцот ХариМеган Маркл и принцот ХариМеган Маркл и принцот ХариМеган Маркл и принцот ХариМеган Маркл и принцот ХариМеган Маркл и принцот ХариМеган Маркл и принцот ХариМеган Маркл и принцот ХариМеган Маркл и принцот ХариМеган Маркл и принцот ХариМеган Маркл и принцот ХариМеган Маркл и принцот ХариМеган Маркл и принцот ХариМеган Маркл и принцот ХариМеган Маркл и принцот ХариМеган Маркл и принцот ХариМеган Маркл и принцот ХариМеган Маркл и принцот Хари

Translate »