Министерот Алаѓозовски без облека

loading...

Според информациите, бунтовничката фотографијата на која министерот Алаѓозовски е  гол и покрај копјутерот  е објавена пред околу петнаесеттина години во 62-риот број на списанието „Маргина“.Инаку ваква фотографија пред неколку години излезе и за Ангела Меркел каде таа беше сликана гола на 18 годишна возраст со нејзини друграки на плажа ,но таму никој не се скандализираше околу фотографијата.

 

Translate »