Британската кралица на модната недела во Лондон

loading...

На кралицата Елизабета очигледно ѝ здосадило да ги сликаат само нејзините модерни и млади снајки и решила и таа да малку да се прошета по модните настани.

Таа за првпат ја посети модната недела во Лондон и се разбира, како почесна гостинка,  си седна во прв ред до Ана Вентур. Случајно или не, таа одбра да ја проследи  модната колекција на  Ричард Квин.

 

 

 

 

Translate »