Забулена муштерика во нинџа стил се пресметува со шефот на ресторанот

На надзорнире камери е фатено како забулената муштерика прво  фрла кондура  на шефот на ресторанот, што е голема навреда во арапскиот свет, а потоа му се пушта во карате стил.

Инцидентот се случил во Џеда, Саудиска Арабија. Во голем број ресторани во оваа земја, на жените не им е дозволено да влегуваат сами  бидејќи наводно биле ментално непресметливи: користеле мобилни телефони, флертувале и пушеле .