Естрадните уметници наоѓаат разни начини да ја привлечат јавноста.

Една од оние што од утринава се потрудија да го направат тоа, беше и српската фолк пејачка Сека Алексиќ.

Таа пак имаше нешто поинаква идеја од тоа да напише некој збор и да сподели цвеќе, туку се инспирираше од Мадона.

Имено, по праксата на светската поп-ѕвезда, Сека се расоблече и позираше гола со чантата на своите гради.

Еве што порача: