Бебенце на комичен начин разговара со својот татко

loading...

Бебенце на комичен начин разговара со својот татко на мобилен телефон

Ќе се сложите дека не постои ништо по слатко од тоа кога бебињата зборуваат, а не ги изговараат убаво зборовите.

Тие воглавно ги емитираат нашите гестикулации и интонации на говорот, но зборовите кои излегуваат од нивните усти се неразбирливи.

Сепак, секој родител може да потврди дека кога е отсутен од дома, не постои нешто што повеќе би го израдувало отолку да ги слушне своето дете на телефон!

Погледнете како ова бебе „разговара“ со својот татко:

 

Translate »