Брижит Макрон во бежова комбинација во Индија

loading...

Популарната двојка Брижит и Емануел Макрон се во официјална посета на Индија.

64-годишната прва дама и 40-годишниот претседател на Франција беа фотографирани додека го разгледуваа Таџ Махал, споменикот на љубовта.

За посетата на популарниот мавзолеј, Брижит избра бежово одело од нејзиниот омилен бренд, Луј Витон.

МакронМакронМакронМакронМакронМакронМакронМакронМакронМакронМакронМакронМакрон

 

Translate »