Кошкање мегу Груевски и Џафери, интервенираше собраниското обезбедување

loading...

Тензии во Собранието. Никола Груевски се обиде да му ја земе и картичката за гласање на Џафери , по што тој даде пауза од 15 минути. Потоа дојде до кошкање меѓу Груевски и Џафери, па собраниското обезбедување беше приморано да интервенира.

фото извор

МЕТА

Translate »