Кумата ја засени невестата со неверојатен танц

loading...

Со интересен стил на играње, кумата ги воодушеви присутните гости.

Невестата и младоженецот влегоа во втор план бидејќи сведокот на нивната венчавка танцуваше прекрасно.

Не сте виделе  досега на свадба, некој друг да игра на овој начин:

 

Translate »